Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Sportjournalist - Drömmen?

I Sverige finns det 9 miljoner förbundskaptener. Kanske inte på heltid, vilket är tur. Sociala avgifterna hade kostat mer än bygget av Friends Arena.
Men ändå - Ni fattar. I sommar kommer personer som vanligtvis bryr sig mer om allt som hunden släpat med sig in ställa sig till skaran proffstyckare som allt som oftast landar i analysen - De kämpar inte, men Zlatan är ändå bäst!

Vilka otroligt höga hästar han sitter på, tänker ni. Både och. Jag startar inte dagen med att bada i en tunna med hybris.
Även om jag vill tro att jag axlat rollen som förbundskapten förträffligt hade 1-2 i tre EM-matcher varit en seger i sig med mig vid rodret.

Dock är ju själva idén och tanken kring att man faktiskt skulle vara Glen Hysén på Wembley en stor del av idrotten och en viktig grundbult i den monogami som är jag och det svenska landslaget. Jag tror att jag hade gjort det bra. Men snälla syna mig inte.

I denna blogg kommer tankar kring EM blandas med min andra fritidsintressen. Fotboll, fotbollsarenor och fotbollspelare.

Så kom vet ja! Det blir kul....

/TCO

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Fler inlägg av thechoosenone

Kommentera